Cégpolitikánk

Cégünk elkötelezett a minőség folyamatos javítása mellett és kiemelten odafigyelünk dolgozóinkra. Az igényeknek megfelelően korszerű géppark és eszközök segítik dolgozóink munkavégzését. Munkánk során maximálisan figyelünk a környezetünkre. Ez alapján fogalmaztuk meg cégpolitikánkat, mely a Minőségre és Környezettudatosságra épül.

„Tudjuk honnan jövünk,

tudjuk hol tartunk

és tudjuk merre megyünk”

Ez irányítja tettünket. 1994 óta apró lépésekkel haladunk azon az úton, amit a cég kitűzött maga elé. Alacsony kockázat, maximális szolgáltatás. A Thermo-Per-Coop Kft mindig visszaforgatta az eredményét, ez is a tudatos cégpolitika része.

 

A Thermo-Per-Coop Kft. Minőségpolitikája

Az Thermo-Per-Coop Kft. minőségpolitikájának középpontjában a Megrendelő áll. Legfőbb célunk, hogy szolgáltatásaink minősége mindenkor megfeleljen a Megbízók által meghatározott és elvárt igényeknek.

Alapvető céljaink

  • A vevői igények és elvárások pontos megismerésével és teljesítésével a vevők megelégedettségének javítása és a vevők körének bővítése.

  • A termék-előállítások folyamatos fejlesztése, új alkalmazások, technológiák bevezetésével piaci helyzetünk biztosítása és stabilizálása.

  • Folyamataink kialakítása során nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre.

  • A gazdaságos cégi működés mellett a vezetés célja a minőségügyi teljesítmény folyamatos javítása.

Eszközeink

  • A Kft. az MSZ EN ISO 9001 szabvány követelményeinek megfelelő rendszer működtet, annak érdekében, hogy jó minőségű és megbízható szolgáltatást nyújtson. Ennek biztosítéka egy független fél általi tanúsítás.

  • Megfelelően képzett munkatársakat alkalmazunk, és igyekszünk szakértelmüket, minőség iránti elkötelezettségüket folyamatos képzésekkel, információkkal gyarapítani.

  • A Kft. folyamatosan elemzi vevőinek, partnereinek igényeit és követelményeit, melyekhez igazodva alakítja ki a cégirányítási és integrált irányítási rendszerét.

  • Berendezéseink, munkaeszközeink folyamatos korszerűsítése, cseréje.

A Thermo-Per-Coop Kft. környezettudatos magatartása

Az Thermo-Per-Coop Kft vezetése elkötelezett a környezet megóvása mellett. Kiemelt hangsúlyt teszünk épített és a természetes környezet állapotának megőrzésére, annak javítására. Biztosítjuk, hogy a megfelelő vezetői és adminisztratív ellenőrzések működjenek, a környezettudatos magatartásunk minden tevékenységünkben tükröződjön, és folyamatosan fejlődjön.

Céljaink:

·        Cégünk minden szintjén erősíteni a felelősségérzetet környezetünk védelméért.

·        Szelektív gyűjtéssel növeljük a hulladékok újrahasznosíthatóságának arányát.

·        Megelőzzük és csökkentjük a szennyezéseket.

·        Az alaptevékenységünket képező technológiákat folyamatosan optimalizáljuk és fejlesztjük,

·        A cég törekszik arra, hogy a lehetséges és rendelkezésre álló eszközeivel óvja munkatársait és védje környezetét és az ott élőket, valamint működésével a legkisebb mértékben terhelje környezetét.

 

Makádi Ferenc és Gernedl Gyula
 ügyvezetők